Pósta Borház - Szekszárd
Bemutatkozás
A borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges!
A tősgyökeres, szekszárdi Posta család a helyi borászatok közül először kezdett el természetes borokat készíteni és napjainkban azon dolgoznak, hogy ültetvényeiket átállítsák organikus művelésre. Csodaszép kilátással és minőségi borokkal várják a látogatókat egész évben borkóstolásra, melyhez igény esetén borkorcsolyát, főételt is tudnak biztosítani. Amennyiben ételeket is szeretnének a borkóstoló mellé, előtte legalább egy nappal egyeztetni kell. Borkóstolóikon hangulatos környezetben mutatják be a borászat természetes borait, egy jó beszélgetés keretein belül pedig a vendégek megismerhetik a borászt és a borászatot is.
A családnak mindig voltak kisebb-nagyobb földjei, azonban a 70-es években sikerült vásárolniuk a Cinka dűlőben egy termesztésre kiváló területet, ahol az olaszrizling volt a legjelentősebb szőlőfajta. 1998-ban és 2006-ban tovább tudtak bővülni vörös fajtákkal, így térségre jellemzően már náluk is a vörösborok kerültek előtérbe, viszont továbbra sem feledkeznek meg gyökereikről, fehérbort is készítenek.
A Posta Borház mottója: "Borainkba mindössze három dolgot teszünk: szőlőt, a szívünket és a lelkünket." Meggyőződésük, hogy a természetes borok a legjobbak, ezért minden manipulációtól mentesen készítik őket úgy, hogy tükrözze a borvidék, a dűlő és az évjárat sajátosságait. A Pósta borok hagyományos módon spontán erjesztéssel, hozzáadott anyagok nélkül készülnek a legmodernebb technológiát alkalmazva.
A tősgyökeres, szekszárdi Posta család a helyi borászatok közül először kezdett el természetes borokat készíteni és napjainkban azon dolgoznak, hogy ültetvényeiket átállítsák organikus művelésre. Csodaszép kilátással és minőségi borokkal várják a látogatókat egész évben borkóstolásra, melyhez igény esetén borkorcsolyát, főételt is tudnak biztosítani. Amennyiben ételeket is szeretnének a borkóstoló mellé, előtte legalább egy nappal egyeztetni kell. Borkóstolóikon hangulatos környezetben mutatják be a borászat természetes borait, egy jó beszélgetés keretein belül pedig a vendégek megismerhetik a borászt és a borászatot is.
Történetük
A családnak mindig voltak kisebb-nagyobb földjei, azonban a 70-es években sikerült vásárolniuk a Cinka dűlőben egy termesztésre kiváló területet, ahol az olaszrizling volt a legjelentősebb szőlőfajta. 1998-ban és 2006-ban tovább tudtak bővülni vörös fajtákkal, így térségre jellemzően már náluk is a vörösborok kerültek előtérbe, viszont továbbra sem feledkeznek meg gyökereikről, fehérbort is készítenek.
Borok
A Posta Borház mottója: "Borainkba mindössze három dolgot teszünk: szőlőt, a szívünket és a lelkünket." Meggyőződésük, hogy a természetes borok a legjobbak, ezért minden manipulációtól mentesen készítik őket úgy, hogy tükrözze a borvidék, a dűlő és az évjárat sajátosságait. A Pósta borok hagyományos módon spontán erjesztéssel, hozzáadott anyagok nélkül készülnek a legmodernebb technológiát alkalmazva.Kedvezmények és Árak
Programkupon bejelentkezve foglalóknak
Egész évben
-10%
A borkóstolás árából Részletek és felhasználás
Felhasználási feltételek
- A kedvezmény kizárólag az appban letöltött programkupon felhasználásval vagy a kivágott kupon leadásával, foglalásonként egyszeri alkalommal vehető igénybe.
- Maximum a foglalásban megjelölt személyek számával megegyező fő számára felhasználható.
- Át nem ruházható.
- Más kedvezményekkel nem összevonható.
- A foglalás lemondása esetén a kupon érvényességét veszti.
Árak
Egész évben
Borkóstoló ára
700 Ft/fő/bor